Ontmoet de organisatie van het NK MTB 2021

Stichting Watersley Topsports

Stichting Watersley Topsports organiseert topsportevenementen op en rond Watersley Sports & Talentpark. Deze evenementen zijn primair gericht op de jonge, talentvolle sporter. Door evenementen te organiseren draagt Stichting Watersley Topsports bij aan de ontwikkeling van Watersley Sports & Talentpark tot een denkbeeldige magneet voor jong talent over de hele wereld.

Watersley Sports & Talentpark


Watersley Sports & Talentpark is een wooncampus voor zowel internationale als nationale topsporttalenten. Een unieke locatie, centraal gelegen in Europa en dichtbij België en Duitsland, waar wonen, trainen, onderwijs, werk en vrije tijd met elkaar verbonden zijn. We begeleiden en faciliteren voornamelijk talenten op basis van huisvesting, ontwikkeling en wedstrijden.

Stay Symbol

Stay


Watersley Sports & Talentpark biedt uitgebreide accommodatie mogelijkheden voor teams en individuele atleten en voor zowel lange als korte verblijven. Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende opties om te overwegen. We stellen met elkaar het perfecte pakket samen om uw verblijf bij Watersley zo aangenaam mogelijk te maken.

Met volle teugen genieten van het park? Word Vriend van Watersley

Why you have to Stay

Altijd een passende accommodatie

Ideale ligging met top(sport) voorzieningen

Stay Symbol

Grow


Groei is de sleutel tot succes. Bij Watersley zijn er meerdere faciliteiten en diensten die kunnen bijdragen aan jouw groei en ontwikkeling als topsporttalent. De belangrijkste focus gaat uit naar training, herstel, voeding en sociale ontwikkeling.

We hebben zelfs onze eigen dameswielerploeg om samen te groeien en te ontwikkelen; Watersley R&D Cycling Team

Why you're going to Grow

Top (sport) experts 24/7 tot uw dienst

Je kunt lid worden van het R&D Team

Stay Symbol

Play


Om jezelf optimaal te ontwikkelen en groei te stimuleren is het competitie-element onmisbaar. In samenwerking met ‘Stichting Watersley Topsports’ worden op Watersley Sports & Talentpark diverse topsportevenementen georganiseerd zoals het NK Mountainbike XCO 2021.

Al onze evenementen worden live uitgezonden op ons eigen kanaal WSTP.TV.

Why you're coming to Play

(Inter)nationale events in de omgeving

Verschillende jaarlijkse events op het park

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op

Adres

Watersley 31, 6132 KA Sittard

Social media

Follow us now:  

Telefoonnummer

+31 46 46 00 133